Video : Tipsbladet
Superliga

Ingen tyske tilstande: Men politiet vil være synlig til Superliga-åbningen

Den danske Superliga vender tilbage torsdag, og ordensmagten kommer til at holde øje med, at tingene er, som de skal være. Det bliver dog ikke som i Tyskland, hvor der ifølge Bild var 400 betjente til opgøret mellem Union Berlin og FC Bayern München.

Da Bundesligaen i forrige weekenden vendte tilbage, skete det uden tilskuere på stadion, men da Union Berlin søndag tabte med 0-2 hjemme til FC Bayern München, var der alligevel en fan, der forsøgte at se noget fodbold.

Af en historie på Bild fremgik det sidste mandag, at en fodboldfan havde kravlet op i et træ for at kunne se fodboldkampen, men han blev hurtigt bedt om at kravle ned igen af politiet, der var til stede. Ifølge Bild var der hele 400 betjente på plads for at sikre, at tingene forløb ordentligt. Hvad de for så vidt vides gjorde.

Læs også:Må droppe Horsens-kamp: Nu møder AGF sig selv

Og også i Danmark kommer ordensmagten til at holde øje med, at Superliga-genstarten kommer til at forløbe efter anvisningerne fra den danske regering.

Torsdag den 28. maj er dansk fodbold tilbage med opgøret mellem AGF og Randers FC, og Østjyllands Politi fortæller, at er synlig i forbindelse med Superliga-starten.

Læs også:Sønner mindes afdød Per Søndergaard: Han var AaB'er fra vugge til grav

- Selvom der ikke vil være tilskuere på stadion, så kommer vi til at være synligt til stede før, under og efter kampen. Vi vil både være synlige omkring stadion og på Tangkrogen, hvor kampen bliver vist på storskærm. Vi har en rigtig god dialog med arrangørerne, og vi har et fælles mål om, at folk får en god oplevelse samtidigt med, at det foregår under fredelige og forsvarlige forhold, siger politiinspektør Martin Løye til tipsbladet.dk.

Der bliver ikke sat tal på, hvor mange betjente der holder øje med, at ringene forløber efter planen, men det næppe nødvendigt med de 400 betjente, som der var på plads til fodbolden søndag i Berlin.

Opgøret mellem AGF og Randers FC er en udsat kamp fra 21. spillerunde. 25. runde af Superligaen indledes fredag den 29. maj med opgøret mellem Silkeborg IF og FC Nordsjælland.

Læs også:Må droppe dyr testkamp: Nogle har bare flere midler end andre

Læs også:AGF's redningsmand er død: Kurt Andersen blev 75 år

Læs også:Overblik: Sådan ser slutspillet i Superligaen ud