Video : Tipsbladet
1. division

SIF overvejer FC Midtjylland-angriber: En stærk spiller

Silkeborg IF har netop haft angriber Junior Brumado på leje, og nu overvejer klubben fra Søhøjlandet, om man kan hente en anden angriber fra naboklubben.

Selv om de rykkede ud af Superligaen, har Silkeborg IF penge at bruge, hvis den rigtige mulighed opstår. Den mulighed kan måske være FC Midtjylland-angriber Mayron George. Det skriver Midtjyllands Avis, der har talt med sportschef Jesper Stüker om den costaricanske angriber.

Mayron George, 26 år, ventes at forlade FC Midtjylland denne sommer. Han står bagerst i køen til spilletid hos de danske mestre og har heller ikke haft voldsom med succes det seneste års tid, hvor han har været udlejet.

Derfor kigger SIF naturligvis efter, om der er en god handel at lave. For når George er i topform, er hans niveau i den grad til Superliga-fodbold.

Læs også:FCM vil sende midtbanespiller fra klubbens overskudslager videre

Silkeborg-sportschef Jesper Stüker understreger over for Midtjyllands Avis, at der ikke er noget tæt på.

- Men jeg kan hurtigt sige, at han er en stærk spiller med et ekstraordinært fysisk niveau til den næstbedste række. Men han har været meget skadet og spillede ikke ret meget under sin seneste udlejning. Er det så det, vi har brug for? Det skal vi gøre op med os selv, lyder det fra sportschefen.

Silkeborg IF har til den forreste plads Emil Holten, der scorede to gange i sæsonens sidste kamp mod OB, og han virker som et fint bud på en SIF-topscorer næste sæson.

Læs også:FC Midtjylland vil af med hjemvendt angriber

Alternativet til Holten er 18-årige Alexander Lind, der scorede to gange i ni Superliga-kampe, så på den front kan man godt bruge en ekstra afslutter, specielt hvis Kent Nielsen har i tankerne at spille med to angribere lidt oftere.

SIF indleder efterårssæsonen med et opgør mod FC Helsingør.

Læs også:Tidligere AaB- og SIF-spiller på vej til polsk klub

Læs også:Danmark skal kæmpe for OB's forsvarstalent: Norge har ham på blokken

Læs også:Hollandsk klub afviser: Simon Tibbling var meget billigere