Video : Tipsbladet
Superliga

Vejle-kaptajn begræder Raphael Dwamenas situation: Det gør ondt

Vejle Boldklubs anfører begræder situationen med Raphael Dwamena, der er blevet taget af banen som følge af hjerteproblemer.

Efter en fin start på sæsonen måtte Vejle Boldklub tidligere på denne uge tage angriberen Raphael Dwamena af banen.

Den 25-årige ghaneser har nemlig døjet med hjerteproblemer, og da en indopereret hjertedefibrillator har givet en bekymrende måling, har man besluttet at tage Raphael Dwamena ud af truppen.

Det er en ærgerlig nyhed for både Dwamena og Vejle Boldklub, og også holdkammeraterne begræder situationen. Det siger Vejle Boldklubs anfører, Jacob Schoop, til TV3 Sport.

- Det gør selvfølgelig ondt. Rapha er en fantastisk sympatisk fyr og har siden dag et bidraget med meget til vores trup. Han er altid positiv, så det gør ondt. Det er ikke bare en normal skade som en “korsbåndsskade eller et brækket ben”. Det ved man, at man kan komme sig over, og der er trods alt en træningsperiode op til. Det her er lidt mere kompliceret, siger Jacob Schoop

Læs også:Vejle-profil frustreret over VAR-straffe: Den skal ikke dømmes

Før fredagens kamp mod Randers FC gik Jacob Schoop og holdkammeraterne også på banen med en t-shirt med teksten “One for all, all for Rapha” på.

- Jeg snakkede med vores kommunikationschef om det og synes, det var en god gestus. Rapha var selvfølgelig også informeret om det, og det rørte ham, da vi fortalte ham, at vi havde tænkt os at gøre det i dag. Han fik næsten tårer i øjnene. Det rører selvfølgelig også mig, og jeg bliver rørt over at snakke om det, kan jeg mærke, siger Schoop.

Artiklen fortsætter under billedet...

Læs også:Jublende Randers-målscorer: Ingen kan sige, vi ikke fortjente sejren

Billede: Lars Rønbøg/Getty Images

Raphael Dwamena er stadig i Vejle Boldklub, men træner ikke med. Det er dog uvist, om han kommer til at spille igen, fortalte teknisk chef i Vejle Boldklub, Jacob Krüger, til tipsbladet.dk tidligere på ugen.

- Jeg er jo ikke læge, så det er ikke noget, jeg kan udtale mig om, men det er selvfølgelig meget seriøst, det her, og vi kommer ikke til at tage nogen chancer med Raphael overhovedet. Det her er ikke en forstuvet tå eller en influenza, så det er svært at sige så meget om fremtiden, sagde Jacob Krüger.

I Vejle Boldklub står ghaneseren noteret for to mål på fem kampe i Superligaen. 

Læs også:Lyngby bruger flest spillere af egen avl: Vi sætter en dyd i det
Læs også:Superliga-spørgsmål: Perfekt timing for Brøndby IF?
Læs også:Optakt: AaB - Brøndby IF