Video : Tipsbladet
Superliga

FC København-boss slår ud med armene: Det er op til AGF

William Kvist lægger ikke skjul på, at Peter Christiansen ideelt set var tiltrådt i FC København på nuværende tidspunkt.

William Kvist havde ønsket, at det ikke var ham, der skulle stå der og blive våd, mens han talte med pressen på FC Københavns træningsanlæg fredag eftermiddag. 

Ikke fordi, at FC Københavns sportslige leder er bange for regnvejr eller ikke kan lide journalister, men fordi, at han havde et håb om, at det var Peter Christiansen, der kunne opdatere pressen om det igangværende transfervindue.

Det er dog endnu ikke lykkedes FC København at nå til enighed med AGF om en aftale, der sender Peter Christiansen til hovedstaden med øjeblikkelig virkinng, og derfor står 1. april stadig som datoen, hvor den nye sportsdirektør flytter ind i FCK.

Og derfor var det altså William Kvist, der måtte en tur ud i regnvejret over Frederiksberg. 

Læs også:Danske stjerner rygtes til FCK: Her er William Kvists reaktion

- Vi vil gerne se "PC" her, men det er op til AGF. Indtil videre er det 1. april. Vi glæder os meget til at se "PC", og jeg håber, han gør sig klar. Måske får han løbet et par ture, så han også kan være i god form, når han kommer, sagde William Kvist med et smil - og i øvrigt uden en kop kaffe i hånden, selv om den ellers ville have lunet.

Er I fortsat i dialog med AGF?

- Det har jeg ikke nogen kommentarer til.

Hvordan er det for dig at skulle styre et transfervindue uden en sportsdirektør?

Læs også:Thorup åbner for ny midtbanespiller i FCK: Smigret af Schöne-udtalelser

- Vi vil gerne have "PC" her, men nu har Jess (Thorup, red.) også en god mulighed for at se tingene an, så vi er fortrøstningsfulde. Men som sagt ville vi da gerne have "PC" allerede nu, fastslog Kvist.

Peter Christiansen er i øjeblikket suspenderet af AGF, men formelt set stadig ansat i klubben, og derfor må han heller ikke bistå FC København før 1. april. Af samme årsag har han og William Kvist ingen kontakt. 

Torsdag talte tipsbladet.dk med AGF's administrerende direktør, Jacob Nielsen, om Peter Christiansens situation - læs mere her. 

Læs også:Leder: Messi, Midtjylland og Viborg - seks forudsigelser om 2021

Læs også:Transferdommen: Brøndby, FCK og AGF prøver at stjæle FCM's guld

Læs også:Er flyttet 3.000 km. hjemmefra: Flere døre åbner sig her end i Danmark