• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Kenneth Jensen

Medie: Nicolai Jørgensen vil videre fra Feyenoord

Den danske angriber Nicolai Jørgensen ønsker ifølge det normalt velorienterede hollandske medie Algemeen Dagblad at skifte væk fra Feyenoord denne sommer.

Af Kenneth Jensen

Han blev topscorer i sin første sæson i Holland, hvor han med Feyenoord også vandt mesterskabet, og selv om sæson to ikke gik godt hverken for Nicolai Jørgensen eller Feyenoord, har den danske angriber stadig et fint navn. Også til trods for et dårligt VM.

Nicolai Jørgensen var i vinter eftertragtet og genstand for bud fra Newcastle United i England, men dengang afviste Feyenoord at sælge, fordi klubben havde forhåbninger om, at Jørgensen kunne stige i værdi med en halvsæson mere i Feyenoord samt et VM for Danmark.

Læs også: Nicolai J. giver lyd fra sig: Ingen er mere skuffet end jeg

Selv om Jørgensen ikke har øget sin markedsværdi de seneste måneder, skriver Rotterdam-mediet Algemeen Dagblad - der normalt har godt styr, hvad der sker i Feyenoord - at Nicolai Jørgensen denne sommer vil sælges fra den hollandske klub.

Og Feyenoord skal også være indstillet på at sælge, hvis det rigtige bud kommer, selv om klubben nok ikke får op mod 150 millioner kroner, som Newcastle angiveligt tilbød for den 27-årige dansker med en fortid i FC København, Leverkusen og AB.

Læs også: Spillerforeningen efter dødstrusler: Det er helt uacceptabelt

Nicolai Jørgensen er i øjeblikket på ferie efter en lang sæson, der - set med danske briller - desværre sluttede med et nederlag til Kroatien efter straffesparkskonkurrence. I alt scorede danskeren 13 gange i 34 kampe for Feyenoord denne sæson.

Læs også: DBU melder SoMe-krigere til politiet for Nicolai J-trusler

Superliga

Mere Superliga

Fokus