• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Ifølge BT skifter Mads Junker, Nicklas Pedersen og Thomas Enevoldsen til belgiske Mechelen i det kommende transfervindue.

Af Martin Davidsen

Om tre ugers tid åbner det internationale transfervindue, hvilket ikke kun betyder, at der er en masse klubskifter under opsejling. Det betyder også, at rygterne svirrer og sladderen går med diverse snak om spillere på vej til den ene eller anden klub.

En række danske spillere står også overfor et klubskifte i denne sommer, og ifølge avisen BT kan tre af dem muligvis have fremtiden på plads inden længe.

Avisen skriver således, at den danske trio Mads Junker, Nicklas Pedersen og Thomas Enevoldsen fra næste sæson skal tørne ud for Mechelen i den belgiske liga.

Mechelen-rygtet har været oppe at vende tidligere i forbindelse med Nicklas Pedersen, men ifølge BT skulle både Pedersen og Enevoldsen være meget tæt på en kontraktunderskrivelse med den belgiske klub.

Ingen af de tre spillere har ønsket at kommentere historien overfor BT, men så sent som i går fortalte Mads Junker til tipsbladet.dk, at han er åben for et skifte til belgisk fodbold.

I den forgangne sæson har Nicklas Pedersen og Thomas Enevoldsen spillet for Groningen i den hollandske Æresdivision, mens Mads Junker har tørnet ud for Roda samme sted.

Nu kan de tre danskere måske se frem til et ophold i Belgien.