• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Victor Risager

Brøndby-profil efter kollaps: Vi dummer os med personlige fejl

Brøndby lavede personlige fejl mod Braga, og det blev dyrt, erkender Kevin Mensah.

Af Victor Risager

Det lignede, at Brøndby ville spille uafgjort mod Braga i torsdagens Europa League-opgør på Brøndby Stadion, men sådan gik det ikke.

I stedet scorede portugiserne to gange i overtiden, hvormed de altså vandt 4-2. Og i opgørets slutfase manglede Brøndby ganske enkelt international kynisme, mener forsvarsprofilen Kevin Mensah.

Læs også: Bedst og værst: Brillant Brøndby-kasse og forfærdelige forsvarskoks

- Det er international kynisme, som vi overhovedet ikke har til sidst. 2-2 er egentlig ikke et helt dumt resultat, og det fucker vi op til sidst. Det er dumt. Det er meget, meget dumt, fortæller en slukøret Kevin Mensah til Eurosport 2.

Kevin Mensah ærgrer sig især over, at Brøndby lavede personlige fejl.

- Når de scorer fire mål mod os, er det svært at gå videre over to kampe. Men vi gør selvfølgelig alt, hvad vi kan. Men lige nu dummer vi os med personlige fejl, og det koster.

- Når man laver personlige fejl, er det ikke noget med defensiven. Så er det de personlige fejl, man skal have ud, og det koster i dag, og det er det, de scorer på, fortæller Kevin Mensah.

Returopgøret spilles i næste uge i Portugal.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.