• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Red Bull Salzburg snupper norsk Manchester United-emne

Red Bull Salzburg snupper norsk Manchester United-emne
Foto: RB Salzburg

Red Bull Salzburg har sikret sig det 18-årige kæmpetalent Erling Braut Håland fra Molde på en kontrakt til sommeren 2023.

Af Victor Risager

18-årige Erling Braut Håland, stjal en masse overskrifter, da han i foråret scorede fire mål på blot 17 minutter for Molde i et opgør, hvor blandt andet Manchester United havde talentspejdere på plads.

Siden har det norske stortalent også været sat i forbindelse med Juventus, men det bliver hverken Manchester United eller Juventus, som får glæde af Hålands talent de næste sæsoner.

Læs også: Norsk teenager scorede fire mål foran Manchester United-scout

Han skifter nemlig til østrigske Red Bull Salzburg per den 1. januar 2019, og han har skrevet under på en kontrakt med klubben, der løber indtil sommeren 2023. Det meddeler klubben på sin hjemmeside.

Ifølge Salzburgs sportsdirektør Christoph Freund havde angriberen imidlertid tilbud fra flere andre europæiske storklubber.

Læs også: Juventus kigger på norsk stortalent

- Håland er et af de største talenter i europæisk fodbold, og han har besluttet at fortsætte sin lovende karriere hos FC Red Bull Salzburg. At han skifter hertil, selv om han har modtaget bud fra flere store klubber, gør os stolte og viser, at vi har skabt et rigtig godt navn for os selv i Europa. Håland er en stærk og hurtig angriber med et utroligt scoringsinstinkt. Han er lige blevet 18, og vi vil give ham den tid, der er nødvendig for at videreudvikle, lyder det fra Freund.

Erling Braut Håland har indtil videre spillet 39 kampe for Moldes førstehold, og han har scoret 16 mål og lagt op til yderligere fem. 

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus