Kroatien sejrede sikkert over Ungarn

På mål af Luka Modric og Bruno Petkovic sikrede Kroatien sig en sikker sejr over Ungarn torsdag aften.

Kroatien tog endnu et skridt mod at sikre sig deltagelse ved EM i 2020, da de besejrede Ungarn på hjemmebane torsdag aften. Det sluttede 3-0 i kroaternes favør.

Kroaterne var hurtige til at bringe sig foran, og efter blot fem minutter var bolden sendt i mål for første gang. Anfører Luka Modric vandt bolden langt fremme på banen, og han løb direkte mod ungarernes mål, før han køligt sendte i netmaskerne med en flad afslutning.

Tyve minutter senere fordobledes føringen, da Bruno Petkovic sendte bolden i mål med hælen efter et fladt indlæg fra Ante Rebic.

Og Bruno Petkovic var igen på spil kort før pausen, da han scorede kampens tredje mål. Denne gang var det Ivan Perisic, der sendte et indlæg ind i feltet, som ingen af de ungarske spillere fik sparket væk. Bolden endte i stedet hos en overrasket Petkovic, som formåede at få prikket bolden i et frit mål.

Føringen blev ikke udbygget i anden halvleg, og Kroatien endte med at snuppe en 3-0-sejr. Dermed fastholder de førstepladsen i EM-kvalifikationens gruppe E, hvor de har 13 point efter seks kampe.

To andre hold fra gruppe E mødtes også torsdag aften. Slovakiet tog nemlig imod Wales i en kamp, der endte 1-1, og det resultat betyder, at Slovakiet er nummer to i gruppen med 10 point.