Schmeichel: Ikke vores bedste kamp, men flot at vinde 4-1

Spillet mod Armenien imponerede ikke Kasper Schmeichel, men det gjorde resultatet. 4-1-sejre på udebane er ikke så tosset, når man end ikke rammer sit topniveau.

Det var vel reelt først med Thomas Delaneys 1-3-mål i det 81. minut, at Danmarks kamp mod Armenien mandag aften blev lukket. Indtil da virkede sejren ikke sikker, og i kommentatorboksen talte de mere om at holde føringen end om at udbygge den.

I den armenske lejr mente de også, at sejren var større, end spillet undervejs berettigede til. Noget tyder på, at det synspunkt møder opbakning hos det danske landshold. Kasper Schmeichel mener i hvert fald, at Danmarks spiller ikke var prangende trods 4-1-sejren.

- Jeg synes ikke, vi spillede vores bedste kamp mod Armenien. Men jeg synes, det er flot, at vi kan stå og sige det og stadig have vundet kampen 4-1 på udebane. Så det er enormt positivt, at vi stadig kan gøre det bedre, når vi har vundet 4-1, siger målmanden til Ritzau.

Danmark indledte kampen med at komme bagud allerede i det sjette minut, da Ruslan Koryan hakkede et langskud ind i nærheden af målhjørnet. Føringen holdt dog kun i ti minutter, inden Thomas Delaney scorede sit første af tre mål i kampen.

Med sejren lægger Danmark maksimalt pres på Montenegro, inden de to hold mødes i begyndelsen af oktober. Vinder danskerne det opgør, sætter de sig på andenpladsen i puljen og har en god chance for at være blandt de otte hold, der skal spille playoff mod hinanden.

Du kan se hele toer-regnskabet efter sejren i Armenien her.