Tyskland gjorde arbejdet færdigt mod Hviderusland

Med en stensikker 4-0-sejr hjemme over Hviderusland er Tyskland nu sikre på at spille EM til sommer.

Tyskland havde lørdag aften mulighed for at spille sig til EM næste sommer.

Det krævede, at man hjemme skulle vinde over Hviderusland, mens Nordirland skulle miste point mod Holland.

Og det var netop, hvad der skete.

Efter et hav af muligheder i løbet af første halvleg blev 1-0 i det 41. minut, hvor Matthias Ginter på formidabel vis fik sendt et indlæg fra Serge Gnabry i nettet med hælen.

Få minutter inde i anden halvleg gjorde Leon Goretzka det til 2-0 for tyskerne, og Toni Kroos gjorde det til 3-0 i det 55. minut.

Efterhånden var der ingen tvivl om, at Tyskland ville vinde kampen og kvalificere sig til EM, men hjemmeholdet var ikke færdige, og Toni Kroos fik fordoblet sin måltotal i det 83. minut, da han sparkede 4-0-scoringen ind.

4-0 var også stillingen på måltavlen, da dommer Orel Grinfeld fløjtede opgøret af.

I det andet opgør i gruppen sluttede det 0-0 mellem Nordirland og Holland, og det betyder, at førstnævnte ikke længere kan nå Tyskland. De er således fem point efter på tredjepladsen inden sidste gruppekamp.