Lasse Vibe atter på måltavlen i Brentford-storsejr
2016-03-08 19:37
Foto: tipsbladet.dk

Lasse Vibe ser frem til samarbejdet med Danmarks nye landstræner, Åge Hareide.

Åge Hareide er ny mand på posten som dansk landstræner, og i morgen udtager nordmanden sit første landshold. Det sker frem mod venskabskampene mod Island og Skotland. Dermed får en række spillere også lejlighed til at møde Morten Olsens afløser for første gang.

Tiden må vise, om Lasse Vibe er en del af landsholdet, men Brentford-spilleren har allerede et godt indtryk af Åge Hareide.

- Han virker spændende. Han er et navn i svensk fodbold, men også i dansk fodbold. Jeg ved ikke så meget om ham, men efter hvad jeg hører, så har han gang i noget spændende. Han er mere åben for at spille en form for fodbold, der passer til de spillere, han har til rådighed, siger Lasse Vibe til Göteborg-Posten og tilføjer:

- Morten Olsen har gjort et stort arbejde i Danmark, men han havde sin filosofi og stod 100 procent fast på den. Men for mit vedkommende gælder det om at fokusere på mine egne præstationer på klubholdet og begynde at lave mål, da jeg går ud fra, jeg ikke er selvskreven. Men Åge ved, hvem jeg er, og nu er det op til mig at gøre det så godt, at han ikke kan komme udenom at udtage mig.

Lasse Vibe har spillet ni landskampe og scoret et mål for Danmark.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?