Ligue 1

PSG smider sejren i overtiden efter vanvidscomeback mod bundklub

Efter at være bagud 0-3 vandt kom Paris Saint-Germain alligevel foran 4-3. De smed dog sejren i overtiden efter en kæmpe målfest

Den franske storklub Paris Saint-Germain cruiser mod det franske mesterskab, og baseret på de første 40 minutter i dagens kamp mod Amiens skulle man tro, at PSG-spillerne var gået på sommerferie i februar.

Serhou Guirassy, Gaël Kakuta og Fousseni Diabaté efter henholdsvis 5, 29 og 40 minutter havde sendt Amiens, der ligger næstsidst i Ligue 1, på sejrskurs. I første halvlegs sidste minut fik Ander Herrera reduceret, og i pausen må PSG-træner Thomas Tuchel have talt med store ord.

Med en halv time tilbage fik Tanguy Kouassi reduceret til 3-2, og fem minutter senere fik selvsamme Kouassi udlignet. Et kvarter før tid fuldførte angriberen Mauro Icardi så det vanvittige comeback. Paris Saint-Germain var gået fra 0-3 til 4-3.

Det lignede, at det vilde comeback skulle sikre Paris Saint-Germain de tre point, men to minutter inde i kampens tilllægstid gjorde Serhou Guirassy sig til dobbelt målscorer og sikrede dermed Amiens et overraskende point. Bundklubben må derfor stå med blandede følelser, efter at have været foran 3-0 og alligevel ikke vinde, men samtidig alligevel have formået at stjæle point fra det suveræne tophold i overtiden.

Paris Saint-Germain kan derimod næsten kun være skuffede efter at have lavet et mildest talt mindeværdigt comeback og alligevel smide sejren til sidst. De kan dog trøste sig med, at de trods alt ligger utrolig godt til at tage det franske mesterskab. De har stadig 13 point ned til Marseille på andenpladsen, som dog har spillet en kamp færre.