• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Courtois ked af vrede Chelsea-fans: De kender ikke hele sandheden

Courtois ked af vrede Chelsea-fans: De kender ikke hele sandheden
Foto: Getty Images

Thibaut Courtois er ked af, at nogle Chelsea-fans er sure på ham, og fortæller, at beslutningen om at skifte til Real Madrid blev truffet i marts.

Af Victor Risager

Thibaut Courtois vende denne sommer tilbage til Spanien, da han skiftede fra Chelsea til Real Madrid.

Det var slutningen på en længere transfersaga, der blandt andet resulterede i, at den belgiske målmand udeblev fra Chelsea-træningen.

Læs også: Ramos om keeperkamp: Courtois er fremragende, men vi skal huske Navas

Det gjorde, at Courtois faldt i unåde hos mange Chelsea-fans, og det gør ham ked af det, at nogle af klubbens tilhængere er sure på ham. Han fortæller, at transferen allerede var lukket i marts, og at hans intentioner var gode. 

- Det gør mig trist og selvfølgelig kender de ikke hele sandheden, fortæller han til Sky Sports og fortsætter:

- Jeg tror, at beslutningen allerede blev truffet i marts, og jeg troede, at klubben ville acceptere det. Så fordi tranferen var lukket, dukkede jeg ikke op til træning, fordi jeg troede, det var bedre ikke at forstyrre holdet.

Situationen kommer dog ikke til at ødelægge hans forhold til klubben, hvor han vogtede buret i fire sæsoner, og han håber, at de kan vinde Premier League i år.

- Jeg vil altid se tilbage på min tid i Chelsea med en god følelse. Jeg havde en chance for at tage tilbage til Spanien for at være tættere på mine børn. Det var en vigtig ting for mig. Jeg ved, at mange Chelsea-fans vil forstå min beslutning. Jeg ønsker dem det bedste, og jeg er glad for at se, at de har vundet deres første fire kampe, og jeg håber, de kan fortsætte og vinde ligaen, fortæller Courtois.

Superliga

Mere Superliga

Fokus