Tottenham smed point mod bundhold

To hurtige scoringer i første halvleg gjorde, at Southampton og Tottenham i dag spillede uafgjort 1-1.

Tottenham måtte i dag undvære en syg Christian Eriksen, da de gæstede Southampton.

Der var drama helt fra kampens begyndelse, og efter et kvarters spil måtte Davinson Sanchez se sig selv lave selvmål og bringe Southampton foran.

I den anden ende var Harry Kane dog på pletten, og blot tre minutter senere scorede angriberen til 1-1.

Efter en times spil blev danske Pierre-Emile Højbjerg pillet ud og måtte se resten af kampen fra Southamptons bænk.

Der blev dog ikke scoret i anden halvleg, og det betød altså, at kampen endte 1-1.

Tottenham bevarer femtepladsen med to point op til Liverpool, mens Southampton fortsat er under stregen som nummer 18 med et point op til overlevelsespladserne.