Barca holder trit med Real Madrid efter sejr i topkamp

På to mål i første halvleg grundlage FC Barcelona en vigtig sejr i den svære kamp mod Getafe

Der er tæt kamp om det spanske mesterskab, hvor FC Barcelona som så mange gange før kæmper mod ærkerivalen Real Madrid. Lørdag mødte de sæsonens store overraskelse, Getafe, til en kamp mellem nummer to og tre i La Liga.

Her vandt FC Barcelona hjemme med 2-1 og tog dermed tre vigtige point til mesterskabskampen.

Antoine Griezmann stod for føringsmålet efter 33 minutter, da han udnyttede en fremragende stikning i dybden fra Lionel Messi til at tippe bolden over Getafe-keeper David Soria.

Seks minutter senere fordoblede Sergi Roberto føringen, efter han dukkede op bagerst i feltet og sendte en flad bold i nettet.

Med cirka 25 minutter reducerede Getafe. Her helflugtede angriberen Ángel på flot vis bolden i mål med indersiden, men det blev aldrig til mere for gæsterne.

Med sejren går FC Barcelona op på siden af Real Madrid på førstepladsen, hvor begge hold har 52 point. Real Madrid mangler dog stadig at spille i denne runde, hvor de i morgen møder Pione Sistos Celta Vigo.