• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Sylvester Guldberg Røn

Coutinho erkender: Det har ikke været en god sæson

Foto: Getty Images

Barcelona-kreatøren Phillipe Coutinho erkender, at sæsonen ikke har været tilfredsstillende. Han ved dog ikke, hvad fremtiden bringer.

Af Sylvester Guldberg Røn

I januar 2018 stod Phillippe Coutinho for et stort vinterskifte, da han skiftede Liverpool ud med FC Barcelona. Dermed har denne sæson været brasilianerens første hele sæson i den catalanske storklub, og her han har været meget udskældt. 

Han har til tider været så upopulær, at hjemmepublikummet på Camp Nou har sendt buhråb hans vej, og derfor har han også været rygtet væk fra klubben, hvor en retur til Premier League lyder mest sandsynlig. Coutinho erkender, at det ikke har været godt nok. 

- Helt ærligt, så har det ikke været en god sæson. Jeg har ikke produceret det, jeg gerne ville, og det er generelt ikke gået, som jeg håbede på. Men det må være en lektie til mig om, at jeg hele tiden skal jagte det og være mere koncentreret end nogensinde, hvis jeg skal lykkes, siger Phillipe Coutinho ifølge GOAL.

Kreatøren er lige pt. til Copa America med Brasilien, hvor han har fået en nøglerolle efter Neymars skade. Han ved ikke, hvad der skal ske efter sommerferien. 

- Mange af de ting, medierne skriver om mig, er simpelthen ikke rigtige. Hvad angår min fremtid, så ved vi ikke, hvad der skal ske, og det er sandheden. Nu er jeg afsted med landsholdet, og her er der altid de samme forpligtelser: At vise det rigtige engagement og hjælpe holdet, siger Coutinho. 

Brasilien vandt gruppe A ved Copa America, og de tørner således sammen med Paraguay i kvartfinalen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus