Napoli smider point: Juventus er nu snublende tæt på nyt mesterskab

I Juventus kan man godt begynde at finde konfettien frem igen.

Napoli har i denne sæson kæmpet en nærmest umulig kamp mod, at Juventus skulle vinde deres ottende mesterskab i træk, og nu ser det ud til, at der skal mere end et almindeligt mirakel til at ændre på det.

Inden aftenens Napoli-kamp mod Genoa måtte syditalienerne ikke tabe, da det i så fald ville betyde, at Juventus matematisk ikke ville kunne indhentes af dem, selvom de i teorien ville kunne indhente dem. Juventus er nemlig bedre indbyrdes.

Dermed kunne Napoli ånde lettet op, da det blev til 1-1 mod Genoa, der havde Lukas Lerager med på bænken igennem hele kampen.

Det var da også Napoli, der kom foran i kampen ved Dries Mertens efter 34 minutters spil, da belgieren tæskede bolden i mål fra distancen. Forinden var Sturaro fra Genoa desuden blevet smidt ud, så vejen var banet for en Napoli-sejr.

Det lavede Lazovic dog om på i overtiden af første halvleg, da han flugtede bolden i mål til kampens resultat 1-1.

Napoli må derfor indfinde sig med at være svimlende 20 point efter Juventus med syv kampe tilbage af sæsonen, så 'Den Gamle Dame' kan med en sejr over SPAL fejre endnu et mesterskab på lørdag, hvor de også kan tage hul på en række mulige rekorder, som du kan læse mere om her.