• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Anders Dehn

Robin Olsen frosset ud af Roma: Det var klubben, der tog et valg

Robin Olsen var helt nede som fjerdevalg i AS Roma, der havde besluttet sig for at skille sig af med svenskeren. Derfor er han glad for, at han sent i transfervinduet kom til Cagliari.

Af Anders Dehn

I Serie A må holdene have op til 12 spillere på bænken, og det giver som regel plads til to målmænd foruden ham, der starter inde. Så når man ikke er i kamptruppen, ved man, at man står langt tilbage i køen.

Da AS Roma åbnede sæsonen hjemme mod Genoa, sad Robin Olsen på tribunen og kunne konstatere, at tre målmænd var valgt foran ham. Det var noget af en degradering for svenskeren, der var førstevalg gennem tre fjerdedele af sidste sæson.

Læs også:Forhenværende FCK-keeper på vej til Benfica

Heldigvis for Olsen nåede sommerens transferkabale at gå op, kort før vinduet lukkede. Den tidligere FC København-målmand havnede i Cagliari, og det er han glad for. Men beslutning om at forlade Roma var ikke hans egen.

- Det var Roma, der traf det valg. Det var bare at acceptere det. Nu ser jeg fremad. Jeg kom til en ny klub og kom til at spille med det samme. Det føles rigtig godt, siger Robin Olsen til Sportbladet.

Læs også:Skarp konkurrent til Robin Olsen: Roma nærmer sig spansk landsholdsspiller

Målmanden er dog ikke endegyldigt fri af AS Roma, som lejede ham til Cagliari for resten af denne sæson. Olsen har stadig kontrakt med Roma til sommeren 2023.

Robin Olsen debuterede for Cagliari i søndags mod Inter, som vandt kampen 2-1.

Superliga

Mere Superliga

Fokus