• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Victor Risager

Svensk klub tager afsked med tidligere Manchester United-talent

Svensk klub tager afsked med tidligere Manchester United-talent
Foto: Getty Images

Ravel Morrison forlader Östersund efter blot et halvt år i den svenske klub.

Af Victor Risager

Det vakte opsigt, da det tidligere stortalent Ravel Morrison, der har en fortid hos blandt andre Manchester United og Lazio, i vinter skiftede til svenske Östersund FK.

Men allerede efter et halvt år i Sverige skal Morrison igen på klubjagt. Når Morrisons kontrakt med klubben udløber i slutningen af juni, forlader han Östersund. Det bekræfter klubbens presseansvarlige, Niclas Lidström, til SVT.  

- Jeg talte med cheftræner Ian Burhnall i går, og vi har ingen kontakt med ham (Ravel Morrison, red.) længere, han pakkede sine ting, da der blev sommerpause, og intet taler for, at han kommer tilbage, siger Niclas Lidström og tilføjer:

- Han har været meget skadet, hvilket har været hårdt for både klubben og ham selv. Han har ikke haft mulighed for at gøre sig gældende.

Den 26-årige midtbanespiller blev ikke en succes i klubben og nåede blot seks Allsvenskan-kampe for Östersund, hvor han ikke formåede at komme på måltavlen.

Foruden Östersund, Manchester United og Lazio har Ravel Morrison en lang række andre klubber på cv’et. Tidligere har han således optrådt for West Ham, Cardiff City, Queens Park Rangers, Birmingham City samt mexicanske Atlas.

Superliga

Mere Superliga

Fokus