AGF besejrede AC Horsens i testkamp

I en kamp med mange udskiftninger besejrede AGF AC Horsens med 2-1 i en testkamp tirsdag eftermiddag.

AGF og AC Horsens benyttede tirsdag eftermiddag landskampspausen til at spille en testkamp på Fredensvang i Aarhus, og det var en kamp med mange udskiftninger på begge mandskaber. Århus Stiftstidende skriver, at AGF stillede med to forskellige hold i de to halvlege.

Selv om AGF altså bragte 22 spillere i aktion lykkedes det alligevel David Nielsens mandskab at trække det længste strå. Århusianerne besejrede AC Horsens med 2-1.

Det var gæsterne fra Horsens, der kunne gå til pause med en føring takket være en scoring af indkastkongen Mikkel Qvist, men i anden halvleg lykkedes det altså AGF at vende kampen på hovedet.

Midtvejs i halvlegen udlignede Bror Blume til 1-1, og tre minutter før tid faldt kampens afgørelse, da Nicklas Helenius dukkede op og gjorde det til 2-1.

Både AGF og AC Horsens skal i aktion i Superligaen på søndag - AGF møder Brøndby IF på hjemmebane, mens Bo Henriksens mandskab skal en tur til Aalborg.