• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

AGF indkalder til pressemøde: En stor nyhed for århusiansk og dansk fodbold

Foto: Jan Christensen/Getty Images

I eftermiddag afholder AGF pressemøde. Her vil klubben præsentere det, den kalder "en stor nyhed for århusiansk og dansk fodbold."

Af Anders Dehn

AGF er efter eget udsagn på vej med spændende nyt. Klubben har onsdag morgen udsendt en pressemeddelelse, hvor den indkalder til pressemøde onsdag eftermiddag. 

- Her vil AGF - sammen med to samarbejdspartnere, der offentliggøres til mødet - løfte sløret for en stor nyhed for århusiansk og dansk fodbold, skriver klubben i sin indkaldelse.

Det fremgår ikke, om pressemødet handler om et nyt stadion, eller hvad temaet ellers måtte være.

Læs også:Optakt: AGF - Randers FC

AGF og Århus Kommune præsenterede i december et samarbejde med de private investorer Salling Fondene og Lind Invest, som i alt ville lægge 500 millioner kroner til et nyt stadionområde. 

Det skulle dog først afklares, hvordan man bedst fik inddraget alle parter i området, som foruden fodboldstadion tæller flere indendørshaller, en cykelbane, væddeløbsbane og tennisbaner. Spørgsmålet er, om man allerede har fundet en løsning, som alle parter kan bakke op om.

Læs også:Randers jagter top seks-plads: Det ville være en kæmpe succes

Mens AGF tilsyneladende brygger på nye tiltag i kulissen, går førsteholdet ind i en afgørende fase af sæsonen. Holdet møder torsdag aften Randers FC i den kamp, der blev udsat i første forårsrunde.

Det bliver dog uden tilskuere på grund af de igangværende tiltag mod spredningen af coronavirus, men til gengæld med helt nyt græs på Ceres Park. 

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 24. spillerunde

Læs også:Ekspert advarer: Corona kan ramme transfers og koste Supeligaen millioner

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus