• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

AGF vil hjælpe de ældre: Ungdomsspillere skal bringe Føtex-varer ud

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Fodboldklubben AGF stiller fra næste uge ungdomsspillere til rådighed, hvis der er ældre, der har brug for at få bragt varer ud fra Føtex-butikker i Aarhus.

Af Kenneth Jensen

Fra på tirsdag og resten af april står en stribe ungdomsspillere i AGF klar til at hjælpe ældre personer, der har brug for at få bragt varer ud.

AGF og Føtex har indgået et samarbejde om, at spillerne, der er mellem 13 og 19 år, bringer varer ud fra syv Føtex-butikker i Aarhus, så ældre kan få hjælp, hvis de ikke selv kan komme ud og hente varer.

Læs også:Solbakken om liga-afslutning: Meningsløst at svare på, hvad jeg ønsker

Det skriver AGF på sin hjemmeside.

- Vi har en stærk tilknytning til Aarhus og oplever en stor opbakning fra byen i disse tider. Derfor vil vi gerne give en håndsrækning tilbage og gøre en forskel, når nu fodbolden er sat på pause og der er vigtigere ting, der fylder i tilværelsen. Måske især hos vores ældre medborgere, hvor mange ikke har mulighed for at komme ud og handle af frygt for smitte eller som blot i forvejen har det svært med indkøbene. Sammen med føtex giver vi nu dem en hånd med at få bragt deres varer ud, siger direktør i AGF Jacob Nielsen til klubbens hjemmeside.

Læs også:Træner-karrusellen: Så længe har Superliga-trænerne været i jobbet

Konkret vil det foregå sådan, at man skal tage kontakt til Føtex i Aarslev, betale over MobilePay, og derefter vil en af ungdomsspillerne bringe varerne forsvarligt ud til kunden.

- Vores ungdomsspillere var straks klar til at være med, da vi luftede ideen for dem. De savner også fodbolden og deres skole, men her får de muligheden for at gøre en positiv forskel for deres medborgere. Så vi er rigtig glade for at kunne bidrage, siger Jacob Nielsen fra AGF.

Du kan læse mere om, hvordan det hele foregår ved at klikke her.

Læs også:AGF har været ude med gaver til loyale fans: Har spredt enorm glæde

Læs også:AGF-angriber tog et afgørende valg: Har ikke haft måltørke siden

Læs også:Jakob Poulsen lægger støvlerne på hylden til sommer

Superliga

Mere Superliga

Fokus