• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicklas Grodt Degn

Bedst og værst: En finurlig kamp med drømmemål og helkiks

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem OB og AGF.

Af Nicklas Grodt Degn

OB - AGF 1-2 (0-1)

0-1 Mustapha Bundu 28’
1-1 Moses Opondo 66’
1-2 Mustafa Amini 79’

Kampens bedste:

OB:

Læs også:LIVE: Drømmemål i Odense!

Issam Jebali havde et godt indhop i Silkeborg senest og fortsatte de gode takter i dag indtil han måtte lade sig udskifte med en skade. OB’erne må håbe, at han er hurtigt ovre den skade, for sammenspillet med Kadrii så ligesom i Silkeborg ganske spændende ud.

AGF:

Mustafa Amini var endnu engang her, der og alle vegne. Århusianernes midtbanedynamo har bidraget til både den velfungerende offensiv og i særdeleshed defensiv de seneste kamp med henholdsvis driblinger hurtige ryk, og en enorm løbekapacitet foran eget felt også. Og alt dette var allerede inden det 80. minut nok til at sikre ham titlen, inden han cementerede den med et sand drømmemål på et langskud.

Kampens værste:

Læs også:Startopstillinger: AGF og OB skifter en hver til provinsbrag

Han kunne ikke klandres for nogen af de to mål, men OB’s unge målmand var til gengæld heldig med ikke at være årsag til et mål allerede i første halvleg, hvor han gik ud efter en lang bold uden for feltet alene med hurtige Mustapha Bundu. Christensen forsøge tilsyneladende at dække bolden ud til et indkast i stedet for at sparke den over stok og sten, men han kiksede og endte med selv at ende ude på den anden side af sidelinjen, mens Bundu løb alene afsted med bolden. Vinklen endte dog med at blive for spids for Bundu. Kort efter kiksede Oliver Christensen igen med fødderne på en tilbagelægning, der røg ud til hjørne.

Kampens detalje:

Der var nok at tage af i en kamp med en masse finurligheder, som eksempelvis Marco Lunds helkiks af et forsøg på at sparke bolden væk ved AGF’s åbningsmål, men kampens detalje går nu til dommer Mikkel Redder, der viste format, da han efter 25 minutter dømte en forkert offside til stor frustration for AGF. Et AGF-hjørnespark blev headet tilbage til AGF’s sparker af OB’s Ramon Leeuwin, hvorfor der i sagens natur ikke kunne være offside. Redder indså hurtigt sin fejl. Redder indså hurtigt sin fejl, stak en undskyldende lap i vejret og igangsatte spillet igen med et dommerkast.

Læs også:AGF-boss svarer Michelsen igen: Han vil gerne være underdog

Læs også:Udlejet AGF-talent i Dortmund: Det er rimelig vildt at tænke på

Læs også:OB-træner: Skal præstere, om der kun sidder tre ludere og en lommetyv