• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Brøndby-emne på vej til MLS i stedet

Brøndby-emne på vej til MLS i stedet
Foto: Marcus Ericsson/Ombrello/Getty Images

Ifølge Expressen er Malmö FF-spilleren Jo Inge Berget, som Brøndby IF har vist interesse for, på vej til Orlando City i USA.

Af Anders Dehn

Om et par måneder udløber Jo Inge Bergets kontrakt med Malmö FF, men den norske landsholdsspiller skal næppe frygte at gå arbejdsløs af den grund. Der er ifølge ham selv flere bejlere til hans underskrift.

En af dem skulle være Brøndby IF, forlød det fra Sverige i sidste uge, men det tyder på, at Superligaens aktuelle nummer tre må klare sig uden Berget. Expressen skriver i hvert fald, at Malmö-spilleren er på vej til noget varmere himmelstrøg i Florida hos Orlando City.

Læs også: Avis: Brøndby jagter Malmö FF-profil

Berget har været i Malmö i tre år, og hvis han skal fortsætte, kan han ikke længere gøre det på Sveriges svar på forskerordningen, der giver højt specialiserede udlændinge en skattefordel. Dermed vil det koste klubben dyrt at forlænge kontrakten med den samme nettoløn til Berget.

Selv er den skæggede offensivspiller ikke meget for at afsløre sine fremtidsplaner, men erkender da, at vejret i Florida nok at lidt bedre end i Skandinavien.

- Det er nok varmere i MLS og Orlando City end her, haha. Nej, men det er klart, at det ville være sjovt, men vi må se, hvad der er af tilbud til sidst, siger Jo Inge Berget til Expressen.

Berget, der primært har spillet på kanten i Malmös 4-4-2, har scoret ni mål i 24 kampe i denne sæson, hvor holdet allerede har sikret sig mesterskabet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus