• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Glad Lyngby-profil om forlængelse: Jeg elsker at være her

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Lasse Fosgaard var ikke i tvivl om, at han ville blive enig med Lyngby Boldklub om en forlængelse.

Af Victor Risager

Lasse Fosgaard forlængede fredag eftermiddag sin kontrakt med Lyngby Boldklub, så han også er at finde i klubben, når de i den kommende sæson skal spille i Superligaen.

Men selvom hans kontrakt før stod til at løbe ud i slutningen af juni, var han ikke nervøs for at skulle finde en ny arbejdsgiver denne sommer. Fosgaard, der står noteret for 208 kampe i Lyngby-trøjen, var sikker på, at han ville blive enig med klubben om en forlængelse.

Læs også: Officielt: Lyngby forlænger med rutineret profil

Og den 32-årige profil glæder sig over at fortsætte i klubben, hvor han elsker at være, fortæller han.

- Det har været nogle vilde måneder, og det er jo sjældent kedeligt at spille i Lyngby Boldklub. Men jeg elsker at være her, og jeg var egentlig sikker på, at det var det, som der skulle ske, derfor tog jeg den med ro. Lyngby betyder utroligt meget for mig, og jeg har så mange minder her, hvor der er en speciel stemning i klubben, fortæller Lasse Fosgaard til Lyngbys hjemmeside og tilføjer:

- Vi har fået en fornuftig gruppe, der fungerer rigtig godt sammen, og det vi har gået igennem det sidste år, det har været helt vildt. At vi rykkede op, det var toppen af kransekagen, og det er noget unikt, at det lykkedes. Trænerteamet har lavet et kæmpe stykke arbejde, som fortjener ros, og så skal der også lyde en tak til fansene, der altid har støttet mig og holdet, lige siden jeg kom til klubben. Det er skønt, at det kontraktmæssige er på plads, og nu glæder jeg mig bare ekstremt meget til sæsonstart, hvor der venter en spændende sæson.

Lasse Fosgaard og kompagni indleder Superliga-sæsonen mod AaB.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.