• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Hjemvendt Fellah om Superliga-skifte: Jeg var en ung, naiv fyr

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mohammed Fellah er tilbage i Vålerenga, som han forlod til fordel for først Esbjerg fB og siden FC Nordsjælland og OB. Han er ked af den måde, han kom derfra i sin tid.

Af Anders Dehn

2013 var på sin vis et stort år for Mohammed Fellah. Han spillede sine to første og eneste A-landskampe for Norge, og han blev udlandsprofessionel hos Esbjerg fB, der netop havde vundet pokalturneringen og kvalificeret sig til Europa League.

Det fik Fellah dog ikke meget glæde af, hvor klubben glemte at registrere ham hos UEFA, og opholdet på den jyske vestkyst blev aldrig, hvad han og klubben havde håbet. Siden skiftede han videre til FC Nordsjælland og OB, men heller ikke der fandt han fodboldlykken.

Læs også:Transferplanen: OB foran afsked med stor Superliga-profil

Fellah gjorde sig selv upopulær med sit skifte væk fra Vålerenga i sin tid, og i dag, hvor han vender tilbage til klubben, angrer han.

- Jeg var en ung fyr fra Holmlia (socialt boligbyggeri, red.), som ville leve profdrømmen i udlandet. Jeg indser nu, at jeg var lidt naiv og tænkte for meget på mig selv, men jeg håber, jeg kan bevise, at jeg fortjener denne chance. Jeg vil bløde for trøjen, og intet vil glæde mig mere end at glæde vores fans, siger Mohammed Fellah til klubbens hjemmeside.

- Det at løbe ud på Intility Arena og opleve vores fantastiske fans, tror jeg, er en helt sindssyg følelse. Jeg glemmer aldrig, da jeg som 16-17-årig scorede mit debutmål foran dem. Det var helt magisk.

Læs også:FC Nordsjælland forventer en til to justeringer inden deadline

Den nu 30-årige Fellah tilbragte det seneste år hos Sandefjord, efter han forlod dansk fodbold i august 2018. Han nåede dog kun fire kampe i september 2018, så han satser i første omgang på at få nogle kampe for reserverne, så han kan bygge sin form op.

Vålerenga har skrevet kontrakt med Fellah til årets udløb.

Læs også:FCN bekræfter: Sender Fellah til Sandefjord

Læs også:Mohammed Fellah om FCN: Vi matchede ikke hinanden

Superliga

Mere Superliga

Fokus