• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Horsens-træner hylder offensiv profil: Der er ingen stopklops

Horsens-træner hylder offensiv profil: Der er ingen stopklops
Foto: RIORDAN BOLL IVAN/POLFOTO

Bo Henriksen er begejstret over André Bjerregaards præstationer i Superligaen hidtil.

Af Martin Davidsen

Offensivspilleren André Bjerregaard har været en stor profil for AC Horsens i sæsonen indtil videre. Den 25-årige angriber har leveret fem assists og to mål i AC Horsens' otte kampe hidtil, og dermed har han været involveret i halvdelen af sæsonens 14 mål. 

Horsens-træner Bo Henriksen er da også begejstret for Bjerregaard.

Læs også: Superliga-klubber flokkes om Horsens-angriber

- Det har været okay... Nej, det har selvfølgelig været fremragende – mest for ham selv. Alle har i årevis fortalt ham, at han var et stort talent med alle forudsætninger og stort potentiale. Han har hørt det hele og fået en masse rygklap, men det er først nu, at han rammer det, niveau han gerne vil og det niveau, han har talent til. Det er super fedt, og det er også en gave for os, siger Bo Henriksen til tipsbladet.dk.

Han mener, at Bjerregaard kan blive endnu bedre.  

Læs også: Horsens-chef: Vi er fandeme ikke bange for FCK

- Det er vigtigt, at han holder fokus på det, der har gjort ham god. Hvis han gør det, kan han blive vanvittig. Han er fysisk stærk, han er en af de hurtigste spillere i Superligaen, han sparker som en hest, han er god med hovedet og fødderne. Men det vigtigste for ham er at bevare fokus på det, der har bragt ham hertil: Ydmyghed og hårdt arbejde, siger Bo Henriksen. 

Cheftræneren ser stort potentiale i Bjerregaard, og han mener, at offensivspilleren har gode muligheder for at nå til større klubber end Horsens.

- Det er lidt sent, at han når det niveau, men det er ikke en hindring. Vi glæder os til at se, at potentialet bliver foldet ud over en hel sæson. Hvis det lykkes for ham, er der overhovedet ingen stopklods i forhold til udlandet eller andre klubber. Det er kun op til ham selv, for han skal have noget kontinuitet. Jeg ved, at han har det i sig, og vi glæder os til at se det, siger Bo Henriksen. 

André Bjerregaard har tidligere tiltrukket interesse fra andre klubber i Superligaen. Han har kontrakt med AC Horsens frem til sommeren 2018. 

Superliga

LIVE: AaB misbruger kæmpechance

Esbjerg fB kæmper for livet i ligaen, og AaB skal forsøge at tage et stort skridt mod top-6. Følg den spændende kamp ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.