• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

SIF er i en svær situation: Folk skal kunne mærke, at vi spillede vores chance

Foto: René Schütze/Getty Images

Superliga-klubben SIF er storfavorit til at rykke ud af Superligaen, men træner Kent Nielsen går ind til alle kampe med en tro på, at holdet fra Søhøjlandet kan vinde.

Af Kenneth Jensen

De ligger sidst i Superligaen med bare 10 point efter de første 20 kampe i dansk fodbolds bedste række, og der skal point på kontoen, hvis mission overlevelse skal lykkes for klubben fra Søhøjlandet. Men troen er intakt, lyder det blandt andet fra Kent Nielsen i et interview med Jyllands-Posten.

Først handler det om at skrabe nok point til sig, så man undgår at slutte sidst i Grundspillet, fordi det Superligaens jumboplads - som det ser ud lige nu - får sværere ved at redde sig i løbet af slutspillet. Derefter skal man hente flere point mod direkte nedrykningskonkurrenter.

Læs også:Skadet SIF-talent regner med kort pause

Kent Nielsen kommer til at kæmpe for hvert et point.

- Vi kan ikke garantere nogen resultater, men vi skal gå på banen og sætte et tydeligt aftryk. Folk skal kunne mærke, at vi spillede vores chance 100 procent. I mit mindset kan jeg slet ikke forestille mig, at vi taber en kamp. Hver gang ser jeg det som en mulighed for at få tre point. Og så trækker folk måske på smilebåndet, men det er sådan, vi arbejder på vores eliteniveau. Vi har en tro på, at vi kan slå AaB i den første kamp, selv om vi er undertippede. Vi ved, at man giver os 10, 15 eller 18 procents chance for at vinde. Og når vi møder FCK ugen efter, er det måske kun 5 procent. Men det er lige præcis de 18 procent., vi har fokus på, siger cheftræneren til Jyllands-Posten.

Læs også:Optakt: Esbjerg fB - FC København

Det er som sagt AaB og FC København, der er Silkeborgs første modstandere i Superligaen. Begge opgør spilles i Silkeborg.

SIF har lige nu tre point op til Esbjerg fB, der ligger næstsidst i Superligaen.

Læs også:Chance-helten: Derfor er Superliga-talentet millioner værd

Læs også:Storroser Gammelby: Han har virkelig taget udfordringen op

Læs også:Gammel kending træner med i SønderjyskE: Vi tager med glæde imod hjælpen

Superliga

Mere Superliga

Fokus