• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

SønderjyskE ophæver kontrakten med angriber to år før tid

William Tchuameni stopper i SønderjyskE. Angriberen havde ellers kontrakt to år endnu, men parterne har revet den over, fordi han var for langt fra spilletid.

Af Anders Dehn

Det er to år, siden William Tchuameni kom til SønderjyskE, men her halvvejs gennem hans kontraktperiode forlader han klubben igen. Det meddeler SønderjyskE på sin hjemmeside.

Forklaringen er simpel nok: Tchuameni har kun spillet 12 Superliga-kampe på sine to sæsoner i Haderslev, og udsigterne til at få nogle flere var for dårlige. Derfor ophæver parterne samarbejdet to år før tid.

Læs også: SønderjyskE-boss jubler over tilgange: Nu skal et par spillere afskibes

– Vi er blevet enige om, at det bedst at opsige kontrakten her og nu. Han har været for langt fra spilletid, og det skal han nu ud og jagte andre steder. Han er stadig ung og har mulighed for at få en god karriere. Vi takker ham for tiden i SønderjyskE og ønsker ham alt det bedste fremover, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

Foruden de 12 ligakampe spillede William Tchuameni to pokalopgør for SønderjyskE. Hans eneste ligaoptræden i seneste sæson var det ene minut, han fik hjemme mod Brøndby IF i november. Han nåede aldrig at komme på tavlen for førsteholdet.

22-årige Tchuameni har en fortid i portugisiske Feirense og Unisport de Bafang i hjemlandet Cameroun. Det er endnu ikke på plads, hvor han fortsætter karrieren efter bruddet med SønderjyskE.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.