Dansk topklub vil have Sundsvall-midterforsvarer
2016-02-29 15:54
Alka Superliga

For første gang nogensinde spilles en kamp i Danmarksturneringen på datoen 29. februar.

Indrømmet: Det er i kategorien "ligegyldig info", men det fortjener alligevel en markering. Det er således en historisk kamp, der bliver spillet mandag aften, når FC Midtjylland og AaB spiller mod hinanden i Superliga-regi. 

Det er således første gang, at der spilles en kamp i Danmarksturneringen på datoen 29. februar. Aldrig før er der blevet spillet en kamp i landets bedste rækker på den sjældne dato, der som bekendt kun optræder i kalenderen hvert fjerde år. Det oplyser DBU's officielle statistikere fra danskfodbold.com til tipsbladet.dk. 

Datoen 29. februar har dog budt på fodboldbegivenheder med dansk islæt før. For fire år siden - i 2012 - spillede det danske A-landshold således en træningskamp på datoen. Dengang tabte Danmark 0-2 til Rusland i Parken. 

Men Superliga er der altså aldrig blevet spillet på datoen, og der er heller ikke blevet sat kryds i kalenderen ud for den 29. februar, når der førhen er blevet spillet 1. division, 2. division eller 3. division i Danmarksturneringen, der strækker sig helt tilbage til 1913.

 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO