Vejle og Viborg sejrede i 1. division

Både Vejle Boldklub og Viborg FF hentede sejre i 1. division søndag.

I sidste spillerunde måtte både Vejle Boldklub og Viborg FF nøjes med et point mod henholdsvis Kolding IF og FC Fredericia, men søndag kom de tilbage på sporet.

Vejle Boldklub besejrede nemlig Skive, mens Viborg FF slog Nykøbing FC.

For Vejle scorede Kjartan Finnbogason begge mål i en 2-1-sejr. Den islandske angriber scorede det første mål efter 17 minutter, og umiddelbart efter pausen fik han fordoblet føringen. Kort før tid reducerede Magnus Riisgaard Jensen for gæsterne.

I Viborg kom debutanten Mads Aaquist på måltavlen, efter at han i den forgange uge skiftede fra FC Nordsjælland til Viborg. Han scorede til 2-0 efter knap tyve minutter. Efter ét minut havde Jacob Bonde bragt Viborg foran, og det sluttede 3-0 efter en scoring af Frederik Brandhof i anden halvleg.

Resultaterne betyder, at Viborg FF nu topper 1. division med 14 point efter seks kampe, mens Vejle Boldklub er nummer fem med otte point.