• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Juel Jørgensen

Dagens Double: Tottenham i problemer

Foto: Getty Images

Tottenham er i store problemer. Spillet fungerer ikke, og resultaterne udebliver. Vi tror de får en svær opgave mod Watford.

Af Lars Juel Jørgensen

Spilstop 16.00
Tottenham - Watford 2 (hc +1,5)
Odds 1,7 hos Bet365

Spilstop 15.00
Lazio - Atalanta, begge hold scorer 
Odds 1,6 hos Bet365

Læs også:Dagens Spilforslag: Favoritsejr til Colchester

Samlet Odds: 2,72 hos Bet365

I virkeligheden har Tottenhams nedtur stået på i lang tid. Siden foråret har spillet ikke været i nærheden af hvad den var på samme tid sidste år. Spillerne virker trætte og uden den sidste ild. Samtidig er defensiven decideret pinlig, og giver rigtig mange chancer væk. I den nuværende forfatning kan Tottenham få det svært mod alle hold.

Læs også:Spilforslag til Premier League: Målscorer-double

Også en kamp mod Watford der har haft god tid til at forberede sig til dagens kamp efter landskamppausen. Tottenham har haft mange spillere væk, og spørgsmålet er hvor de står i dag. Det ligner ikke et mandskab der bare kører henover Watford. Derfor spiller vi på at gæsterne kan klare handicappet på +1,5.

Der er altid gang i den når Atalanta spiller. De spiller en seværdig og meget offensiv gang fodbold. Det samme kan siges om Lazio når de spiller på hjemmebane. Det gør de i dag, og der må være lagt op til et festfyrværkeri af chancer og afslutninger i denne kamp. Det er svært at forestille sig, at begge hold ikke får scoret i denne match up. 

Lazio er kun gået fra banen en gang i de sidste 25 kampe uden at score, mens Atalanta kun er gået fra banen uden scoring i en af de sidste 23 kampe.

Læs også:Spilforslag til NFL: Cardinals overrasker i New Jersey

Læs også:Spilforslag til Superligaen: Brøndby jagter opfølgning

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.