• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Anders Dehn

Lasse Schöne: Det har intet med penge at gøre, at vi stiller op for landsholdet

Kampens spiller mod Wales insisterer på, at alle på landsholdet er der, fordi de nyder det og er stolte over at spille for Danmark.

Af Anders Dehn

Lasse Schöne var en af de landsholdsspillere, der ikke var bange for at indrømme, at sidste uge var en turbulent og mærkværdig en af slagsen. Og med god grund, for han nåede at flyve til Danmark, Amsterdam og Danmark igen, inden landsholdet mødte Wales søndag aften.

Samtidig var der konflikten mellem landsholdsspillerne og DBU, som næppe er gået mange af tipsbladet.dk's læseres næser forbi, og som også fyldte for Schöne. Værre var det dog ikke, end at han blev kåret til kampens spiller på Ceres Park, da Danmark vandt 2-0.

Læs også: Schöne om konflikten: En turbulent og mærkværdig uge

Hemmeligheden var at skubbe konflikten i baggrunden, lader Schöne forstå, men insisterer samtidig på, at den ikke er opstået, fordi han og de andre spillere er grådige.

- Nu har vi lagt det bag os. Vi prøvede at glemme det, der skete i begyndelsen af ugen. Det formåede vi rigtig godt. Indbyrdes har vi talt mere om kampen end om det, der skete tidligere. Vi viste, at vi 100 procent er der. Vi vil alle utroligt gerne spille. Der er ingen på landsholdet, der ikke nyder det. Vi er stolte over at spille for Danmark. Det har intet med penge at gøre, at vi stiller op en gang om måneden, siger han ifølge Jyllands-Posten.

Læs også: Schöne kåret til kampens spiller: Jeg blev også lidt forbavset

Den danske boldfordeler slår desuden - og lidet overraskende - fast, at han håber, at parterne finder en løsning, inden Danmark skal spille landskamp næste gang. Det skal holdet den 13. oktober mod Irland.

Det bliver andet opgør i den Nations League-turnering, der begyndte med sejren over Wales.

Superliga

Mere Superliga

Fokus