Video : Tipsbladet
Superliga

Randers-spiller mistede følelsen i armen under Superliga-kamp

Randers-spilleren Simon Piesinger er ved at være tilbage i fuldt vigør efter en drilsk armskade.

Randers FC's tårnhøje midtstopper Simon Piesinger udgik med en skade, da kronjyderne mødte de danske mestre fra FC Midtjylland for knap en måned siden, og østrigeren var i store smerter, da han forlod banen, fortæller han til Randers Amts Avis.

Den 28-årige forsvarsspiller har ikke været på banen i de seneste to kampe for Randers FC på grund af en armskade, og den var voldsom, da den indtraf.

Læs også:FCN-træner: Han må ikke blive en gammeldags, hollandsk wing

- Mod FC Midtjylland mistede jeg følelsen i min ene arm. Jeg havde slet ingen styrke i den efter kampen, og det fortsatte sådan i en uge. Jeg havde allerede lidt smerter efter AGF-kampen, fordi jeg havde fået et slag. Jeg blev ramt på siden af hovedet, og så bøjer halsen og nakken jo, hvilket viste sig at skabe en nervekompression i nakken, som altså blev værre, da det samme skete mod FC Midtjylland, siger Simon Piesinger til Randers Amts Avis.

Østrigeren kan snart træne fuldt med i Randers FC igen, og hvis alt går vel, kan han måske få comeback på søndag, når kronjyderne får besøg af pokalvinderne fra SønderjyskE.

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: Dommerne dummede sig i Farum

Simon Piesinger kom til Randers FC fra SCR Altach forud for sidste sæson. 

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 5. spillerunde

Læs også:FCN-træner: Johan Djourou og Michael Essien giver en masse

Læs også:Thomas Thomasberg utilfreds med dommerkendelse: Det er en skandale