• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Anders Dehn

Stryger Larsen øjner sommerskifte: Har ambitioner om at prøve noget mere

Foto: Getty Images

Jens Stryger Larsen sigter på at lave en god sæson med Udinese, men han lægger ikke skjul på, at han gerne vil videre i karrieren. Måske allerede til sommer.

Af Anders Dehn

Man kan dårligt kalde Jens Stryger Larsen andet end en succes i Udinese. Landsholdsbacken kom til klubben for to år siden og har spillet fast indtil nu. I samme periode har han etableret sig som starter på landsholdet.

Går alt, som Stryger Larsen håber, kan han dog være i gang med sin sidste sæson i Udinese. Han lægger i hvert fald ikke skjul på, at han håber, at han kommer videre en dag, og den dag kan allerede oprunde til sommer.

Læs også:Serie A er på mode hos landsholdsspillerne: Kvaliteten er blevet bedre

- Jeg håber på at få en fantastisk sæson sammen med klubben og holdet, men der skal ikke herske nogen tvivl om, at jeg også har lyst til at prøve noget nyt på et tidspunkt. Om det skal være i Italien eller i et andet land, har jeg ikke låst mig fast på, men jeg har ambitioner om at prøve noget mere, siger Jens Stryger Larsen til BT.

Danskeren har startet samtlige Udinese-kampe i denne sæson, hvor han primært har optrådt på højre wingback, men også den venstre en enkelt gang. Indtil videre der dog ikke meget, der tyder på, at det bliver en decideret fantastisk sæson.

Læs også:Peter Ankersens drøm blev opfyldt i 11. time: Det ser jo lidt dumt ud

Holdet et noteret for syv point i syv kampe, hvilket levner bare ét point ned til nedrykningspladserne. Til gengæld er der mange hold i samme leje, så der er trods alt fire placeringer ned til den gale side af overlevelsesstregen.

Jens Stryger Larsen kan dog ikke påvirke Udineses situation foreløbig. Han er i øjeblikket samlet med det danske landshold, som spiller to kampe i løbet af den kommende uges tid.

Først møder Danmark Schweiz i EM-kvalifikationen lørdag aften, og siden venter en testkamp mod Luxembourg tirsdag i næste uge.

Læs også:Delaney: Muligt EM på hjemmebane fylder meget hos spillerne

Læs også:Det halter med spilletiden for Peter Ankersen: Landsholdet kan hjælpe mig

Læs også:Gytkjær stortrives i Polen: I Danmark er der ramaskrig over en knaldperle

Superliga

Mere Superliga

Fokus