• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

FC Nordsjælland-træner er positiv: Et hundeslagsmål om top seks

Det er tæt i toppen af Superligaen, men FC Nordsjælland-træner Flemming Pedersen er positiv før den resterende del af efterårssæsonen.

Af Kenneth Jensen

Transfervinduet er nu endelig lukket i Danmark, hvor de danske fodboldklubben nu kan kigge frem mod resten af efteråret.

Efter et langt sommervindue glæder de i flere klubber sig nu til at fokusere på spillet på banen, hvor der skal hentes point, så man står godt før de sidste kampe i foråret, inden man deles op i top og bund i slutspilsregi.

Læs også:FCN-træner om AGF-emne: Vigtig, men ikke uerstattelig

En af de klubber, der har haft et meget aktivt transfervindue, er FC Nordsjælland, hvor man har sagt farvel til flere profiler som Andreas Skov Olsen og Victor Nelsson, og hvor man har hentet Mads Døhr Thychosen og Kian Hansen, og fokus er nu på at få spillet noget god fodbold og hentet godt med point i efteråret.

- Jeg mener, vi står fint. Vores spil og resultater har været lidt bedre end forventet, og så må vi se, om det også er sådan på den anden side af landsholdspausen. Der kommer til at være et hundeslagsmål om at komme i top seks i denne sæson. Der er allerede en del klubber, der kæmper om det, og det kommer til at blive meget tæt mellem nummer tre, fire, fem, seks, syv, otte, ni og 10 i Superligaen,. Det vil være de berømte marginaler, der afgør det, siger Flemming Pedersen, FC Nordsjællands træner, til tipsbladet.dk.

Læs også:Optakt: FC Nordsjælland - Silkeborg IF

Han mener, at FCN har gode muligheder for at være blandt de seks bedste mandskaber.

- Det vigtigste er at have en god trup, som er i harmoni, og hvor der er masser af god energi. På det punkt er vi godt kørende. Så udgangspunktet er i orden, og når det er på plads, er det også nemmere at præstere, siger han.

Flemming Pedersen og FC Nordsjælland har aktuelt 13 point efter otte runder i Superligaen. Det placerer klubben på en fjerdeplads i øjeblikket. Men det er tæt, og FCN har bestemt ingen nem kamp på søndag, hvor klubben gæster Brøndby IF.

Læs også:FCN-boss med stikpille til AGF og OB: Man kan ikke bare hente Rygaard

Læs også:Godsway Donyoh-bejlere valgte en anden spiller

Læs også:FCN blev sat i forbindelse med midtbanespillere: Det er en gang løgn

Læs også:FCN-træner om AGF-emne: Vigtig, men ikke uerstattelig

Læs også:Ombejlet FCN-spiller: Jeg kender til AGF-interessen - og er smigret

Superliga

Jung: Det var på tide

Anthony Jung glæder sig over, at Brøndby IF endelig er i gang med at spille kampe igen.

Mere Superliga

Fokus