• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Hollandsk træner interesseret i Brøndby: De har et godt ry

Hollandske Andries Jonker, der har en fortid i FC Barcelona, Bayern München og Wolfsburg, har overvejet at søge jobbet som cheftræner i Brøndby, fortæller han til BT.

Af Victor Risager

Brøndby IF er stadig på jagt efter den træner, der skal stå i spidsen for holdet i næste sæson, og han skal gerne findes inden den 1. maj. Det fastslog Jan Bech Andersen, bestyrelsesformand i Brøndby, søndag.

Det kan ende med at blive Martin Retov, der fortsætter, fortalte Andersen, men ifølge BT’s oplysninger er hollandske Andries Jonker også blevet tilbudt til Brøndby.

Læs også: Brøndby-ejer om trænerjagt: Dialog med lidt forskellige

I et interview med BT bekræfter Jonker også selv, at Brøndby er en interessant klub, og at han har overvejet at søge cheftrænerjobbet.

- Brøndby har et godt ungdomsarbejde og er en af de største klubber i Danmark. De har et godt ry i Holland. Jeg blev gjort opmærksom på, at de leder efter en ny cheftræner, og det har jeg overvejet. Jeg har arbejdet for rigtig gode klubber i udlandet som Bayern München, Wolfsburg, Barcelona og Arsenal, og jeg tænker, at Brøndby ville være en god tilføjelse. Det er en topklub i Danmark, som vil spille i Europa og være Danmarksmester, siger Andries Jonker til BT.

Læs også: Medie: Brøndby ansætter Mads Davidsen

Jonker, der har en fortid i VfL Wolfsburg, hvor han i 2017 var cheftræner, fortæller endvidere, at han har været i kontakt med Brøndby-legenden Thomas Kahlenberg angående klubben.

Ifølge BT fortæller Jonker dog selv, at han endnu ikke har været i kontakt med Brøndbys sportsdirektør, Ebbe Sand.

Andries Jonker, 56 år, har foruden Wolfsburg flere andre storklubber på cv’et. Han har været assistenttræner til landsmanden Lous van Gaal hos Bayern München, FC Barcelona og det hollandske landshold.

Superliga

Mere Superliga

Fokus