Generelle

Tipsbladet på iPad

Du finder nu Tipsbladet – Danmarks eneste rigtige fodboldblad – i en digital udgave til din iPad, iPhone eller iPod Touch i AppStore.

Den digitale udgave, eTipsbladet, er en 1:1 udgave af den trykte udgave af Tipsbladet som du kender i dag, men med nogle ekstra fordele:

  • Du får Tipsbladet før bladet ligger i butikkerne.

  • Du får Tipsbladet uanset om du er i Danmark eller i udlandet.

  • Du sparer penge i forhold til både løssalgs- og abonnementspriserne på den trykte udgave.

  • Du får dit eget arkiv i eTipsbladet over de udgaver du har købt.

HENT APP'EN I APPSTORE PÅ DIN IPAD ELLER IPHONER ELLER VIA ITUNES HER

eTipsbladet-app'en sælges som et stand-alone produkt, dvs. abonnenter på den trykte avis og abonnenter på e-avisen har ikke gratis adgang til at læse indholdet i app'en.

Når du henter en avis via eTipsbladet-app'en, så sørg for at være koblet på et trådløst netværk og/eller have et mobilabonnement med fri data (vær opmærksom på datatakst i udlandet); hver udgave af avisen fylder cirka 15-20 MB.

Kan du ikke købe?
Hvis du ikke får et skærmbillede frem hvor du kan købe Tipsbladet i enkeltudgave eller som 30 dages abonnement, kan det skyldes at iTunes ikke kan få kontakt til din iPad/iPod/iPhone. Du vil i stede blive mødt med et skærmbillede hvor du bliver bedt om at logge ind.

Du løser problemet ved at logge ud af din iTunes-konto under "Indstillinger" -> "Butik" -> vælg Apple ID log ud og derefter logge ind igen. Dermed genskabes kontakten til iTunes.

Husk også at du skal indstille din iPhone og/eller iPad til at godkende "in-app purchase".