Bayern: Mandzukic bliver her
Illustration
Bundesliga

Bayern: Mandzukic bliver her

Robert Lewandowski skifter til sommer fra Borussia Dortmund til Bayern München, men det betyder ikke, at kroaten Mario Mandzukic er på vej væk fra Allianz Arena. 

Bayern München offentliggjorde i aftes aftalen med Robert Lewandowski, der kommer til klubben på en fem-årig kontrakt til sommer. Men den polske angribers ankomst på Allianz Arena betyder ikke, at klubben er parat til at skille sig af med Mario Mandzukic. 

- Vi er rigtig glade for Mario. Han havde en stor andel i, at vi vandt så mange trofæer sidste sæson. Han er en fantastisk spiller, der nyder at være i Bayern. Hans kontrakt med os løber indtil juni 2016, men jeg har allerede fortalt hans agent, at vi er villige til at forlænge den tidligt, siger Bayerns bestyrelsesformand, Karl-Heinz Rummenigge, til klubbens hjemmeside. 

- Det er på ingen måde et tema at sælge Mario. 

Og fra angrebet til forsvaret, hvor Bayern er blevet sat i forbindelse med Chelseas David Luiz. Den historie passer dog ikke, fortæller Rummenigge. 

- Der er meget spekulation lige for tiden, især i England. Vi er kædet sammen med David Luiz og en stribe spanske spillere, men jeg vil gerne understrege, at vi ikke er interesserede i nogen af dem. 

Bayern holder i øjeblikket vinterferie fra Bundesligaen. Den 25. januar er de tilbage på de tyske baner, når de gæster Borussia Mönchengladbach.