HSV: Vi må holde sammen
Illustration
Bundesliga

HSV: Vi må holde sammen

Hamburger SVs Heiko Westerman opfordrer holdet til at holde sammen, efter klubben tabte på ny i lørdagens 3-0-møde med Hertha Berlin.

Hamburger SV led endnu et nederlag lørdag aften, da Hertha Berlin gæstede Imtech Arena, og det får nu forsvarsspilleren Heiko Westermann til at bede truppen om at stå sammen. 

Ifølge tyske medier skulle tilhængere efter kampen have vendt deres vrede mod spillerne i parkeringspladsen ved Imtech Arena. 

Hamborg er andensidst i tabellen efter seks nederlag på stribe, mens holdet heller ikke har formået at score i de foregående tre kampe. 

Presset på træner Bert van Marwijk er derfor ved at stige. Ikke siden 24. november har Van Marwijk hentet en sejr, og selv om Westermann kan forstå fansenes frustration, så understregede forsvarsspilleren efter kampen, at den betrængte klub er nødt til at holde sammen.

- Det er fuldt forståeligt, at vores fans er utilfredse, men vi har endnu en kamp på onsdag (mod Bayern München i DFB –Pokal, red.), og vi er nødt til at fokusere på det. 

- Vi har masser af tid endnu til at få os ud af problemerne, sagde han.

- Vi spillede ikke godt i første halvleg, men vi må holde tæt, hvis vi skal undgå at inkassere flere mål.

- Det er afgørende, at alle holder sammen nu og gør sit for holdet, ellers bliver tingene meget vanskeligere i tiden frem mod slutningen på sæsonen.