Leon A: Kan overkomme krisen
Illustration
Bundesliga

Leon A: Kan overkomme krisen

Hannover 96 har problemer i Bundesligaen, men Leon Andreasen har selv oplevet værre ting i karrieren, og han tror på, at krisen snart får en ende.

Fem nederlag i de seneste syv kampe har medført lidt af en krise i Leon Andreasens tyske klub, Hannover 96. Holdet er dumpet ned på en 13. plads og er pludselig med i nedrykningskampen - dog stadig med tre points afstand til play-off-pladsen og seks point til de direkte nedrykningspladser.

- Vi skal nok komme ud af krisen.

- For tiden går alt imod os. Boldene går ikke ind, men forbi. Men der er kun en 'ting', der kan få os ud af krisen: Os selv, siger Leon Andreasen til Bild.

Den 30-årige danske midtbaneslider har spillet 13 kampe i denne sæson af Bundesligaen, og han har altså på nært hold kunne se sig selv og holdkammeraterne synke ned i tabellen.

Blandt andet på grund af uheld, mener han.

- Ja, men det er selvfølgelig ikke hele forklaringen. Vi er nødt til at være mere fokuserede. Det har vi snakket om. Alle ved det. Og nu må vi gøre snak til handling. Vi skal trække os væk fra vores nuværende placering, og det starter søndag, siger Leon Andreasen, inden han reflekterer over krisens størrelse:

- Jeg har oplevet langt værre ting. De seriøse skader og de lange pauser - det var virkelig hårdt. Til syvende og sidst handler det om den rigtige indstilling. Og igen: Jeg er overbevist om, at vi kan overkomme krisen.

Søndag møder Hannover 96 Eintrach Frankfurt, og med en sejr vil Leon Andreasen og co. kunne spille sig seks point væk fra netop weekendens modstander.