• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Anders Dehn

Marcus Ingvartsen om nederlag til Bayern: Mål på dødbolde er ikke godt nok

Foto: Getty Images

Danske Marcus Ingvartsen var på mange måder tilfreds med Union Berlins indsats mod Bayern München, men det var skidt at indkassere to mål på dødbolde.

Af Anders Dehn

Søndag aften var Marcus Ingvartsen og resten af Union Berlin-mandskabet tilbage på Stadion an der Alte Försterei for første gang i to måneder. Desværre blev gensynet med hjemmebanen ikke så glædeligt, som det kunne have været, i og mod holdet tabte 2-0.

Ingvartsen var dog i store træk tilfreds sit holds indsats. Især at Union hold Bayern fra chancer i åbent spil. Til gengæld er han ikke imponeret over, at gæsterne fik lov til at score efter et straffespark og et hjørnespark.

Læs også:Alt er ved det gamle: Lewandowski bombede videre mod Ingvartsen og co.

- Svær kamp. Den første kamp i lang tid mod en rigtig god modstander. Det meste af tiden gjorde vi det godt i organisationen; at lukke mål ind på dødbolde er ikke godt nok. Men nu er vi tilbage i kamp, og det er godt, siger Marcus Ingvartsen til TV3 Sport.

Den tidligere Superliga-topscorer spillede kampens første 81 minutter, men kunne ikke forhindre først Robert Lewandowski og siden Benjamin Pavard i et sikre Bayern München endnu en sejr.

Læs også:Video: Köln og Mainz delte i målrig kamp - tidligere FCM'er lagde op til...

Med sejren fastholder Bayern føringen i toppen af Bundesligaen. Den er på fire point, nøjagtig som den var, før den nærmeste forfølger, Borussia Dortmund, bankede Schalke 04 lørdag.

Union Berlin må derimod se sig overhalet af bysbørnene Hertha, der vandt 3-0 ude mod Hoffenheim i går. Marcus Ingvartsen og co. har dog stadig syv point ned til den 16. plads, der betyder nedrykningsplayoff.

Læs også:Marcus Ingvartsen imponerer Busk: Er mere alsidig nu

Læs også:Bundesliga-optakt: Union Berlin vs. Bayern München

Læs også:Før Bundesliga-genstart: Er mesterskabet allerede afgjort?

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020