Landshold

Lekic skal tage et skridt op

Silkeborg-angriberen skal prøve at vise sine kvaliteter på et højere niveau, siger Morten Olsen om valget af Rajko Lekic til kampen i Østrig

Silkeborgs Rajko Lekic var overraskelsen og sammen med reservekeeper Kim Christensen de mulige debutanter i den landsholdstrup, som Morten Olsen udtog tirsdag til kampen i Wien mod Østrig.

- Rajko Lekic viste spændende ting på ligalandsholdet, var god i kombinationerne og lavede mål. Nu får han chance for at vise om han kan tage kvaliteterne med og tage et skridt op ad stigen mod stærkeste modstandere, siger landstræner Morten Olsen.

Silkeborg-angriberen er med blandt angriberne i truppen på 19 mand, og Morten Olsen lover næsten på forhånd, at han også vil få chancen i kampen.

Landstræneren vil ikke overfor tipsbladet.dk kommentere, at han ser bort fra unge Christian Eriksen til truppen, hvor der dog stadig holdes en plads åben. Til den plads er Daniel Jensen dog ifølge Morten Olsen tættest på.

Rajko Lekic har fået plads i truppen modsat Morten "Duncan" Rasmussen og Martin Bernburg. Lars Jacobsen og Christian Poulsen er ude med skader, mens andre ikke-skadede VM-emner, som ikke er udtaget, er navne som Michael Jakobsen, Anders Møller Christensen og Johan Absalonsen.