Bundesliga

Køhlert vil spille som Laudrup

Den nye cheftræner i Brøndby, Tom Køhlert, har ikke tænkt sig at ændre måden, der bliver spillet fordbold på hos de blå-gule på Vestegnen.

Mandag var den første officielle træningsdag for Brøndbyspillerne under den nye cheftræner Tom Køhlert. Den tidligere mestertræner kommer med sine egne ideer til, hvordan skuden skal rettes op efter den magre efterår, men man skal ikke regne med den store revolution i spillestilen hos Brøndby.

- Min spillefilosofi er den samme som Michael Laudrups, og sådan har vi altid spillet med U-holdene. En masse shortpassing, hurtige afleveringer langs græsset og kvikt spil. Offensivt og målsøgende, siger Tom Køhlert til klubbens hjemmeside.

Den 56-årige træner vil i første omgang have fokus på, at få reetableret organisationen på holdet.

- Det er meget vigtigt for mig, at der er en god disciplin og et godt sammenhold i truppen, og det er bl.a. her vi vil fokusere en del de kommende uger. Vi skal have en stærk organisation og nogle faste rammer, og inden for de rammer kan man så udfolde sig, på og uden for banen, siger han.

Hvem der er på holdet, og hvem der kan se frem til en plads på bænken, vil Tom Køhlert slet ikke spekulere i på nuværende tidspunkt.

- Den her uge handler mest af alt om det fysiske. Spillerne skal testes og det er primært René (Skovdahl, Red.) der er på i den her uge. I morgen skal spillernes form testes. Næste uge er kampuge, hvor træningen selvfølgelig er tilrettelagt efter det. Når de 14 dage så er gået er vi nået et skridt videre og kan så tage stilling til nogle af de ting fans og medier interesserer sig for de her dage, eksempelvis, hvordan jeg synes truppen skal se ud, siger Tom Køhlert.