Michael Gravgaard reddede FCK

FC København var bagud i hovedparten af kampen mod OB, men en sen scoring reddede mestrene.

Efter 32 minutter havde Tobias Grahn bragt gæsterne foran 1-0 i Parken, men Grahn blev også begyndelsen til enden for OB's føring. I anden halvleg blev han nemlig smidt ud med to gule kort, da han rev Jesper Grønkjær omkuld efter 62 minutter. Farvel til Grahn og goddag til et FCK-pres af dimensioner. Bold på bold bombarderede FCK fynboernes felt med, og med otte minutter tilbage, inden uret rundede de 90, sejlede et indlæg lige præcis over Arek Onyszko og ind i hovedet på Michael Gravgaard, der udlignede. Tobias Linderoth testede overliggeren i overtiden, men tættere på at fastholde deres pletfrie start kom FCK ikke, og københavnerne står nu noteret for ti point i fire kampe på femtepladsen.