Bundesliga

Skoubo: Vi forsvarer vores titler

Sæsonen er endnu ikke gået i gang. Men Brøndbys Morten Skoubo tør godt lægge hovedet på blokken. Brøndby vinder både DM guld og Pokaltitel i den kommende sæson.

Mens både Brøndby og FC København opruster til den kommende sæson, tager spillerne sig en velfortjent slapper i sommersolen. Men nu har ferien faktisk været lang nok, mener Morten Skoubo. Han glæder sig allerede til at komme på græs igen og forsvare Brøndbys titler fra den sidste sæson.

"Det, vi har vundet, skal vi vinde igen," siger Morten Skoubo til Forza.

"Vi ser alle sammen meget frem til at fortsætte på den bølge af godt spil, som vi sluttede foråret af med. Selvom vi vandt både mesterskabet og pokaltitlen er vi stadig sultne efter mere. I den kommende sæson handler det om at bevise overfor alle, at det ikke var nogen tilfældighed, at vi vandt det hele i den sidste sæson. Det er en god motivation," lyder det fra angriberen, der også ser frem til at prøve kræfter med europæisk fodbold.

"Det bliver stort. Det er uanset, om det bliver UEFA Cup eller Champions League. Det bliver en ny udfordring for hele holdet, og det er noget, alle ser meget frem til."