EM

Avis: Beckham i engelsk trup

Ifølge Daily Mail kommer David Beckham med i den britiske trup, der skal spille fodbold under OL i London senere på sommeren.

Det store tema i fodboldverdenen lige nu er EM-slutrunden i Polen og Ukraine, men så snart den turnering er slut, venter en ny lige i om hjørnet.

I august løber de olympiske lege således af stablen i London, og her skal der også spilles fodbold. Storbritannien stiller op med et fælles hold i fodboldturneringen, og her har det længe været på tale, at David Beckham skal være en del af truppen.

Den aldrende midtbanespiller har længe talt åbent om ønsket om en deltagelse, og nu ser det ud til at drømmen om OL går i opfyldelse.

I hvert fald skriver den engelske avis Daily Mail på sin hjemmeside, at David Beckham bliver en del af Storbritaniens OL-trup. Ifølge avisen ville Beckham være blevet siet fra allerede nu, hvis han ikke var et emne til truppen.

I øjeblikket er den britiske bruttotrup på 35 spillere, men senest den 6. juli skal OL-træner Stuart Pearce skære truppen ned til de 18 spillere, der skal udgøre den endelige flok OL-fodboldspillere.

Og her ser det altså ud til, at David Beckham kommer med.