EM

Dårlig test for Tjekkiet og EM-vært

Både Tjekkiet og Ukraine tabte til hold, der ikke skal med til EM.

Tjekkiet spillede tidligere i dag testkamp hjemme i Prag mod Ungarn, og det udspillede sig langt fra som den EM-test, tjekkerne havde håbet på.

Således måtte Tjekkiet, der var uden en småskadet Rosicky, se sig slået med 2-1, hvor den tidligere PSV-spiller Balazs Dzsudzsak bragte udeholdet foran tidligt i opgøret.

Tjekkerne fik dog udlignet cirka 20 minutter senere på et straffesparksmål af Michal Kadlec.

Men kort før slutfløjtet fik Adam Gyurcso sendt ungarerne hjem med en 2-1 sejr.

Ikke meget bedre gik det for værtsnationen Ukraine, som var i Østrig for at pudsen formen af, inden det går løs i næste uge. For selvom EM-værterne kom bagud allerede i det tredje minut, da Østrigs Zlatko Junozovic brød i gennem, så fik Oleg Gusev reduceret efter cirka en times tid.

Marko Arnautovic sendte dog østrigerne kort efter på sejrskurs igen, men endnu engang var Oleg Gusev klar med udligningen.

I slutminutterne lykkedes det dog Marko Arnautovic at blive matchvinder, da han sendte bolden i nettet til kampens 3-2 resultat.