EM

Folket er mod Simon Kjær

Der er kun ringe tillid til Simon Kjær som makker til Daniel Agger hos brugerne på tipsbladet.dk.

Simon Kjær er blevet kritiseret for sine indsatser på det danske landshold på det seneste. Den blonde forsvarsspiller har efter sine indsatser mod både EM-testkampene mod Brasilien og senest mod Australien ikke ramt sit topniveau og har åbnet for debatten blandt medierne om, hvorvidt han bør starte som makker til Daniel Agger ved lørdagens EM-åbner mod Holland.

Efter kampen lørdag mod Australien åbnede tipsbladet.dk for afstemningen om, hvem der skal danne par i det danske forsvar. De tre valgmuligheder hed: Agger & Kjær, Agger & Bjelland og en helt tredje kombination.

Landstræner Morten Olsen har bakket Simon Kjær op og gjorde det også oven på testen mod Australien, hvor Simon Kjær blev skiftet ud i pausen til fordel for Andreas Bjelland. Landstræneren slog efter kampen fast, at han ikke havde set nogen dårlig præstation fra Simon Kjær og at der var tillid til den bageste kæde på det danske hold.

Men folket - brugerne på tipsbladet.dk - er i overvejende grad uenig med landstrænere, for bare 26 procent af stemmerne peger på Simon Kjær og Daniel Agger som makkerpar, mens hele 63 procent af stemmerne kræver at få Andreas Bjelland som makker til Daniel Agger ved Em-slutrunden.